Perjumpaan Diantara AJK KPA, PJS & AJK Komuniti KPA

Satu majlis perjumpaan ramah mesra; yang pertama diadakan oleh AJK KPA yang baru, telah dapat diadakan di Dewan Kuliah HPA Cawangan Nilai pada 5hb Februari, 2009. Majlis ini dimulai dengan solat magrib berjamaah di imamkan oleh ahli panel syariah HPA, Dr.Ishak Sulaiman dan bacaan yassin dipimpin oleh Ustaz Mohamad Radzi Ariffin.

Mengetuai Bacaan Yassin

Mengetuai Bacaan Yassin

Majlis ini adalah julung-julung kali diadakan bertujuan untuk memberikan taklimat tentang perancangan  KPA yang akan dijalankan kepada semua para PJS, pemimpin dan semua AJK komuniiti yang berada di Zon KPA.

Patuhi Amanat Pemimpin

Patuhi Amanat Pemimpin

Dengar dan Patuh

Dengar dan Patuh

Pertemuan yang pertama kali ini telah dihadiri oleh lebih daripada 70 orang pemimpin, antaranya PJS-PJS dan wakil komuniti KPA serta wakil dari HPA Industries sendiri iaitu Pengurus Zon Selatan, Pn Zaimah dan Pengurus Zon Utara, Pn Siti Hazliana.

AGM Siti Hazliana

AGM Siti Hazliana

Menyampaikan Amanat PU

Menyampaikan Amanat PU

Banyak Pengalaman

Banyak Pengalaman

Keseluruhannya, majlis telah dapat dijalankan dengan jayanya dan hadirin dan hadirat telah sebulat suara menyatakan kesanggupan mereka untuk sama-sama bekerjasama untuk menjayakan perancangan yang telah disusun oleh pihak AJK KPA.

Tidak ketinggalan juga majlis diserikan dengan penyerahan sumbangan derma Tabung Gaza oleh Ustaz Hadi dari Seremban kepada Pengerusi KPA berjumlah RM2,000. Semuga komuniti-komuniti yang lain juga akan mencontohi dan menyuburkan lagi amalan jariah ini untuk kebaikan di akhirat. Ameen

Advertisement

One Response

  1. di lenggeng/beranang ada tak stokis?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: